Ma Csilla, Noémi névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.

Öttel küldte haza a Törökbálintot a Ráckeve

Pest vármegyei II. osztály, Déli csoport, 5. forduló.

Üllő – Diósd

0–3 (0–1)

Üllő, 70 néző. Vezette: Aszódi Cs. (Risz D., Stefkó D.)

ÜLLŐI SE: Jancsó G. 5 – Dányi R. 5 (Lantos I. 0, 80. p.), Takács R. 5, Barta D. 5, Bambach L. 5 – Kunovics D. 5, Bartha M. 5 (Tvaruska A. 0, 74. p.), Bambach Á. 5 (Simtchatcha S. 0, 77. p.) – Varró B. 5, Szecsei G. 5 (Péterfi Cs. 0, 70. p.), Tamás F. 5. Játékos-edző: Lantos István.

DIÓSDI TC: Sebestyén I. 6 – Probáld A. 7 (Miseta R. 0, 89. p.), Csibrik Gy. 7, Páles T. 7, Hankó K. 7 – Irházi D. 6 (Németh K. 0, 67. p.), Pásztor D. 7, Czakó Zs. 6 (Bálint Á. 0, 61. p.) – Iszak R. 6 (Mikei B. 0, 78. p.), Zana D. 8 (Pulik M. 0, 87. p.), Gyulay G. 7. Edző: Polákovics Attila.

GÓL: Zana D. (2), Hankó K.

SÁRGA LAP: Dányi R., Bartha M., Simtchatcha S., ill. Pásztor D., Sebestyén I.

LANTOS ISTVÁN:Mezőnyben nem éreztem ezt a különbséget a két együttes között, mint amit az eredmény mutat. Végig fegyelmezetten játszottunk, nekünk is voltak lehetőségeink nekünk, de nem tudtunk betalálni. Gratulálok a Diósdnak, ezúton is szeretnénk megköszönni a csapatuk orvosának segítségét!

POLÁKOVICS ATTILA:Nehéz mérkőzés volt, hiszen ellenfelünk teljesen megszállta a térfelét és a kontrajátékra rendezkedett be. Ebben az időszakban is megvoltak a helyzeteink, de az Üllő hálóőre rendre bravúrral tudott hárítani, azonban egy pontrúgásnak köszönhetően így is előnnyel tudtunk a szünetre menni. A második félidőben az Üllő feljebb tolta a védekezését, ennek következményeképpen több területünk maradt és valójában csakis rajtunk múlott, hogy nem lett nagyobb különbségű a győzelmünk. Ellenfelünknek kívánom, hogy elérjék a céljaikat, hiszen kiváló körülmények és kitűnő pálya fogadott minket.

 

Tápiószecső – Százhalombatta

4–1 (3–1)

Tápiószecső, 60 néző. Vezette: Tusa Z. (Drótár P., Szeifert D.)

TÁPIÓSZECSŐ FC: Mészáros M. 6 – Moery M. 7, Majzik Balázs 7, Németh I. 8, Habram B. 6 (Kiss B. 0, 82. p.) – Juhász B. 7 – Kiss Á. 6, Dinnyés D. 6 (Varga M. 0, 90. p.), Németh Sz. 6 (Potocska Á. 0, 72. p.), Surányi D. 7 – Erdélyi Zs. 6 (Mészáros Sz. 0, 86. p.). Edző: Majzik Bence.

SZÁZHALOMBATTAI LK: Müller Sz. 5 – Spáczai D. 5, Tőkés Zs. 5 (Krójer D. 0, 72. p.), Farkas T. 5, Várkonyi M. 5 (Kis G.

5, a szünetben) – Tóth Á. 5 (Süller Z. 0, 86. p.), Petrovics Á. 5 – Sipos G. 5, Tóth Sz. 5, Illés Á. 5 – Fogas G. 5 (Nagy H. 0, 62. p.). Edző: Károlyi Gábor.

GÓL: Németh I., Surányi D., Juhász B., Mészáros Sz., ill. Petrovics Á.

SÁRGA LAP: Majzik Balázs, ill. Tóth Á.

MAJZIK BENCE: – Nagyon jól indult számunkra a meccs, több nagy lehetőséget dolgoztunk ki az első negyedórában, azonban ezeket a helyzeteket nem tudtuk gólra váltani. Ahogy az a „nagykönyvben” meg van írva, ellenfelünk az első valamirevaló támadásából megszerezte a vezetést. Remek tíz percnek köszönhetően nemcsak megfordítottuk a mérkőzést, hanem el is döntöttük a találkozó kimenetelét. Gratulálok csapatomnak, megérdemelten tartottuk otthon a három pontot. További sok sikert kívánok a Százhalombattának!

KÁROLYI GÁBOR: – Teljesen megérdemelt győzelmet aratott a Tápiószecső, gratulálok nekik! Mi nyolc ifjúsági korú játékossal álltunk fel, nekik fizikálisan és taktikailag még fejlődniük kell. Remélem, hamarosan egyenesbe jövünk, a sérültjeink és betegeink felépülnek. Ezúton kívánok mielőbbi teljes gyógyulást Lakatos Somának!

 

Ráckeve – Törökbálint

5–0 (3–0)

Ráckeve, 80 néző. Vezette: Berkes I. (Bornemissza M., Kollár V.)

RÁCKEVE VAFC: Béres O. 0 – Drozd T. 8, Turcsán P. 7, Erdei P. 7, Koller B. 8 – Papp D. 8, Göncző Á. 7 (Borbély B. 0, 73. p.) – Mucsi Zs. 7, Papp Zs. 8 (Olasz O. 7, 57. p.), Tajti K. 7 (Áj D. 7, 57. p.) – Végh J. 7 (Benczúr B. 0, 73. p.). Edző: Podruzsik József.

TÖRÖKBÁLINT: Végh K. 4 – Nagy Á. 4 (Király M. 0, 67. p.), Gladkov Z. 3, Berzéki G. 3 (Gáspár P. 3, a szünetben), Molnár Á. 3 (Balla B. 4, a szünetben) – Pipó K. 3 (Mikei M. 3, a szünetben), Oláh E. 3, Mondok R. 3 (Kablawi M. 3, a szünetben), Kiss M. 3 (Varga Gy. 4, a szünetben) – Horváth M. 3, Gergely A. 3. Edző: Pop Richárd.

GÓL: Papp Zs. (2, mindkettőt 11-esből), Olasz O. (2), Végh J.

SÁRGA LAP: Végh K.

PODRUZSIK JÓZSEF: – Jó meccset játszottunk, fegyelmezett volt az egész csapat, az első perctől kezdve kezünkben tartottuk a mérkőzést. Zárt és stabil volt a védekezésünk, az ellenfél térfelén a labdaszerzéseink és a labdabirtoklás is megfelelő százalékú volt és a támadójátékunkban is megvolt a pontosság, a kreativitás és a lendület egyaránt. Gratulálok a fiúknak a hétvégi teljesítményükhez és a győzelemhez! További sok sikert a Törökbálintnak!

POP RICHÁRD: – Jó lenne, ha kicsit stabilizálódna a játékosok formája, mert az, hogy az egyik héten tudunk jól játszani, a következőn pedig csak rosszul, az a felnőtt futballban nem fér bele. Jobb lenne, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna, nem azzal, hogy másoknak mit kéne csinálnia, eddig ez nem volt jellemző a csapatomra. Nem ezen múlott a dolog, de amikor a 16-oson kívül szabálytalankodunk és 11-est kap az ellenfél, az szerintem érdekes. Reméljük, jövő héten a csapat a jobbik arcát fogja mutatni. Keményen dolgozunk tovább, nem fogom feladni az biztos.

 

Páty – Ócsa

4–0 (3–0)

Páty, 200 néző. Vezette: Kamal N. (Németh B., Somogyi G.)

PÁTYI SE: Román V. 0 – Pankotai K. 7 (Fasching M. 0, 74. p.), Homoki M. 6, Erdei R. 7, Garamvári M. 7 – Végső Zs. 6 (Takács M. 6, 56. p.), Sprinzeisz D. 7 (Császár Z. 0, 63. p.), Zachán A. 7 (Homoki P. 0, 86. p.) – Homoki A. 7, Tessedik K. 7 (Bábik T. 7, a szünetben), Temesszentandrási B. 7 (Kuzsel B. 0, 63. p.). Edző: Sprinzeisz Zoltán.

ÓCSA VSE: Szöllősi N. 3 – Pelsőczi I. 3 (Tóth A. 0, 71. p.), Nagy G. 4, Györvári T. 4, Király K. 3 (Kiss D. 4, 53. p.) – Alberti T. 4, Wilhelm A. 3 – Mészáros R. 3 (Marczinák A. 0, 83. p.), Pekker G. 4, Huszár V. 3 – Tokodi S. 4. Edző: Kövér István.

GÓL: Pankotai K., Homoki A., Sprinzeisz D., Bábik T.

SPRINZEISZ ZOLTÁN:Mindkét együttes szurkolóinak köszönjük a korrekt biztatást. Kitűnő pályán, sportszerű mérkőzésen, remek játékvezetés mellett – szerintem – megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok csapatomnak, az Ócsának pedig további sok sikert kívánok!

KÖVÉR ISTVÁN:Első osztályú játékvezetés mellett fogadott minket egy nagyszerű másodosztályú csapat. Mi még harmadosztályúként gondolkodunk és ezt ezen a mérkőzésen negyedosztályúként vittük ki a pályára. Sürgősen változtatnunk kell, ha komolyan gondoljuk a „megye-kettes” tagságunkat. Gratulálok sportszerű ellenfelünknek a győzelméhez!

 

Újhartyán – Tápióság

1–1 (0–0)

Újhartyán, 100 néző. Vezette: Tusa Z. (Feigl G.)

ÚJHARTYÁN VSE: Gerstenbrein G. 7 – Farkas Zs. 7 (Lukasik D. 0, 76. p.), Botlik G. 7, Danyis A. 7, Delea Zs. 7 – Márton Zs. 7 (Farkas Cs. 0, 63. p.), Mráz I. 7 (Harmat B. 0, 63. p.), Tóth D. 7, Sztancs G. 7 – Rutterschmid R. 7, Tóth H. 7. Edző: Surman István.

TÁPIÓSÁGI KSK: Bekker Z. 6 – Gulyás B. 7, Penczner L. 8, Balla Cs. 6, Sára D. 6, Minkó N. 6 – Rajzinger Á. 6 (Molnár L. 6, 55. p.), Szabó B. 6, Kolozsi D. 7, Földi B. 6 – Tóth A. 7. Edző: Földváry Attila.

GÓL: Tóth D., ill. Tóth A.

SÁRGA LAP: Tóth D., Mráz I., Farkas Zs., Delea Zs., Lukasik D., ill. Molnár L.

SURMAN ISTVÁN:Küzdelmes, jó iramú meccs volt, ahol nem igazán a szép játék dominált, ennek ellenére megvoltak a helyzeteink a győzelemhez. Egy gólunkat les miatt érvénytelenítették, emellett volt két – szerintem – büntetőgyanús szituációnk is, de sajnos nem kaptuk meg egyiket sem. Ezen nem mérgelődhetünk, mert sajnos egy asszisztenssel kevesebb volt, mint ami elvárt egy bajnoki mérkőzésen, inkább bosszantó. Ellenőr mindig van, arra nem panaszkodhatunk. Sok sikert kívánok a Tápióságnak a továbbiakban!

FÖLDVÁRY ATTILA: – Nagy iramú, intenzív mérkőzést játszottunk, ahol mindkét csapat előtt kevés tiszta helyzet adódott. Kicsit keserédes a szánk íze, amiért a 93. percben egy ajtó-ablak ziccert hibáztunk, de a meccs egészét tekintve igazságos pontosztozkodás született. Gratulálok csapatunknak az értékes ponthoz, vendéglátóinknak pedig további sok sikert kívánok!

 

Abony – Alsónémedi

2–2 (2–1)

Abony, Tóth Ernő Sporttelep, 100 néző. Vezette: Fazekas A. (Kányási I.)

ABONYI KID FC: Szabó M. 6 – Bodor Sz. 5, Kovács M. 5–2=3, Kállai R. 6, Baksa M. 5 – Molnár G. 6, Angyal L. 5 – Kovács B. 6, Kállai I. 6, Szepesi B. 6 – Herédi J. 6 (Vidák R. 5, 60. p.). Edző: Némedi Tivadar.

ALSÓNÉMEDI SE: Simon B. 7 – Szlovicsák A. 5 (Ónodi T. 0, 70. p.), Kristály D. 5, Varga Z. 5 (Szegedi R. 5, a szünetben), Schuch M. 5 (Kiss B. 0, 70. p.) – Szemán L. 6, Kovács B. 5 – Laczkó I. 5 (Teszler V. 5, a szünetben), Szalai J. 6, Bartha Krisztián 5 – Szabó A. 6. Edző: Benkovics Attila.

GÓL: Szepesi B., Herédi J., ill. Szalai J., Szabó A.

SÁRGA LAP: Baksa M., Kovács B., ill. Bartha K.

KIÁLLÍTVA: Kovács M. a 78. percben (második sárga lap után).

NÉMEDI TIVADAR: – Az óriási hőség előre meghatározta a párharc iramát és színvonalát. Jól láthatóan a hétközi kupameccs nagyon sokat kivett belőlünk, ezért kicsit fásultabban mozogtunk, többször hoztunk hibás döntéseket. Mindkét csapat eléggé feszült volt, köszönhetően annak, hogy érzésem szerint nem volt jó kézben tartva a találkozó. Arról nem is beszélve, hogy teljesen rangját veszíti az, hogy a megszokott három helyett, csak ketten vannak, akik a mérkőzést levezetik. Nagyon csalódottak vagyunk, hogy nem sikerült begyűjtenünk hazai pályán a három pontot. Az utolsó tíz percben négy komoly lehetőségünk is volt, de nem tudtuk túljuttatni a labdát a remekül védő Alsónémedi kapusán. Sok sikert ellenfelünknek a folytatásban!

BENKOVICS ATTILA:Szereztünk egy pontot a végig motivált ellenfél otthonában, aminek nagyon kell örülnünk, mert a meccs végén a tíz emberrel küzdő hazaiak nyerhettek volna. Sajnos mindkét kapu előtt sok hibát követtünk el, a játékunkban több volt az ösztönösség, mint a tudatosság, ami a csapat edzőjének is a felelőssége… Azt azonban feltétlenül szeretném kiemelni, hogy a szívünk azért vitt minket előre és egyetlen játékosom sem adta meg magát – még hátrányban sem.

 

Albertirsa – Dunaharaszti II.

1–3 (1–0)

Albertirsa, Ecsedi László Sportcentrum, 50 néző. Vezette: Berkes I. (Krózser A.)

ALBERTIRSAI SE: Jansik J. 5 – Czerman D. 5, Kiss D. 6, Virág L. 5, Sznopka J. 5 (Páricsi Sz. 5, 31. p.) – Lázár L. 5, Hadar P. 5, Vidinszki V. 5 (Osgyáni T. 0, 69. p.) – Pellei G. 5, Csőke A. 6 (Otrokocsi I. 0, 72. p.), Bor T. 6. Edző: Csőke István.

DUNAHARASZTI MTK II.: Ernszt R. 6 – Szederkényi Á. 6, Gosztonyi M. 6, Mayer V. 6 (Németh B. 6, 59. p.) – Erdélyi B. 6 (Sajgó Z. 6, 59. p.), Szőke K. 6, Szmola D. 6 (Egyed R. 0, 76. p.) – Bíró Zs. 6 – Quanaj L. 6, Hári J. 6 (Lengyel K. 0, 79. p.) – Szabó B. 6 (Hegyes Z. 0, 80. p.). Edző: Rétsági Ákos.

GÓL: Csőke A., ill. Bíró Zs., Szabó B., Hegyes Z.

SÁRGA LAP: Hadar P., Czerman D., Lázár L., Virág L., ill. Mayer V., Gosztonyi M., Hári J., Egyed R.

CSŐKE ISTVÁN: – Csak ismételni tudom saját magamat: amíg a helyzeteket nem tudjuk berúgni és könnyed gólokat kapunk, addig nem fogunk meccset nyerni, és itt a hétközi kupamérkőzésre is gondolok. Gratulálok a Dunaharasztinak! Hajrá, ASE!

RÉTSÁGI ÁKOS: – Az első félidőt elrontottam, abszolút az én hibám volt, ahogy játszottunk, igyekszem tanulni a hibákból. A szünet után már jobb ritmusban fociztunk és nehezen, de sikerült a fordítás.

 

Aranyszarvas – Halásztelek

3–0 (1–0)

Tápiószentmárton, 120 néző. Vezette: Moldván I. (Szabados T.)

ARANYSZARVAS SE (TÁPIÓSZENTMÁRTON): Csutorka M. 0 – Szabó K. 8, Krajcz M. 7, Makrai L. 7, Svet M. 7, Kovács R. 7 (Palotai B. 0, 81. p.) – Tóth B. 8, Kovács M. 7, Viniczai V. 6 (Cseh S. 6, a szünetben) – Nagy G. 6 (Laczkó G. 6, a szünetben), Németh D. 6 (Koncz T. 6, 60. p.). Edző: Fülöp Lajos.

HALÁSZTELKI FC: Tóth B. 6 – Tóth Sz. 5 (Pintér L. 0, 73. p.), Kardos F. 6 (Kulcsár Z. 0, 71. p.), Szabó V. 6, Szabó B. 6 – Jánvári K. 6 (Lázár M. 0, 89. p.), Kovács G. 6 (Novakov D. 5, 32. p.), Kovács A. 5 – Gáspár A. 5 (Nádas K. 5, 58. p.), Tamás D. 6, Kaizer J. 5 (Márfi D. 5, 58. p.). Edző: Béky Gábor.

GÓL: Tóth B., Kovács R., Svet M.

SÁRGA LAP: Szabó V.

FÜLÖP LAJOS:Óriási mezőnyfölényben játszottunk, de nem voltunk elég hatékonyak a támadó harmadban, ezért viszonylag későn „zártuk le” a mérkőzést. Ellenfelünk néhány kontrával veszélyeztetett, de úgy gondolom, a győzelmünkhöz nem férhet kétség. Gratulálok csapatomnak, a Halászteleknek pedig további sok sikert kívánok!

BÉKY GÁBOR:Úgy gondolom, az eddig hibátlan rivális ellen maximálisan helytálltak a fiúk. Amit elterveztem, az „ült” a mérkőzésen. Nem tudtak velünk mit kezdeni, sőt még nekünk voltak helyzeteink, majd kaptunk egy elkerülhető gólt. Ha mentálisan jobb állapotban vagyunk, akkor ki merem jelenteni, nem ez lett volna a találkozó vége. Most már azt gondolom, szerencsénk sincsen. Az az átok, ami rajtunk van, most már igazán leszállhatna rólunk. Hétről hétre veszitek el játékosokat. Nem adjuk fel, dolgozunk tovább! Egyszer meg fog fordulni ez a tendencia. Ettől függetlenül gratulálok a srácoknak, emberileg nagyon erősek, ez az, ami hitet ad nekünk!

 

A 5. forduló válogatottja

Simon B. (Alsónémedi) 7 – Szabó K. (Aranyszarvas) 8, Penczner L. (Tápióság) 8, Németh I. (Tápiószecső) 8, Koller B. (Ráckeve) 8 – Juhász B. (Tápiószecső) 7, Sprinzeisz D. (Páty) 7 – Tóth B. (Aranyszarvas) 8, Papp Zs. (Ráckeve) 8, Sztancs G. (Újhartyán) 7 – Zana D. (Diósd) 8.

 

A forduló jegyzőkönyvei, az aktuális tabella és a góllövőlista megtekinthetők az adatbankban:

https://adatbank.mlsz.hu/league/61/14/27687/5.html

Szoros meccsen, egy góllal maradt alul a Százhalombatta a bajnokaspiráns Aranyszarvassal szemben.
Versenyévek

Hátrányból felállva, magabiztosan nyert az Abony Dunaharasztin

Az utolsó pillanatban tudott kiegyenlíteni a korábban még bajnokesélyesnek számító Újhartyán Törökbálinton, a döntetlen pedig „nevető harmadikként” a Podruzsik József vezette Ráckeve számára volt előnyös, amely a Tápiószecsőt legyőzve elfoglalta a tabella harmadik helyét. A Százhalombattának nagy falatnak bizonyult a listavezető Aranyszarvas, hét találkozó után veszített ismét mérkőzést Károlyi Gábor együttese. A kiesés elől menekülő Üllő a szünetig eldöntötte az Albertirsa elleni derbit, így a bajnokság hajrájában még „lőtávon” belül maradt a bennmaradásért vívott harcban Lantos István legénysége.

Elolvasom »

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!