Ma Lenke névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.
gyász

Gyászol a Pest vármegyei labdarúgás: elhunyt Bodor Marianna

Példátlan akaraterővel és méltósággal viselt hosszan tartó, súlyos betegség után december 7-én, csütörtökön 49 éves korában elhunyt Bodor Marianna nagypályás és futsaljátékvezető, az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság játékvezetői bizottságának irodavezetője.

Az 1974. november 16-án Budapesten született Bodor Marianna életében meghatározó szerepe volt a sportnak, hat éven át atletizált a Ferencváros színeiben. Az erdőkertesi illetőségű hölgy játszott az egykori helyi női labdarúgócsapatban, emellett pedig egy éven át az egyesület U13-as korosztálya mellett dolgozott másodedzőként. 2012-ben végezte el az alapfokú játékvezetői tanfolyamot Pest megyében, ehhez saját bevallása szerint a legnagyobb inspirációt, biztatást és támogatást Pásztor Gyulának, az Erdőkertesi Sportegyesület egykori, 2012-ben elhunyt szakosztályvezetőjének, a település önkormányzati képviselőjének köszönhette, akire mentoraként tekintett. Első hivatalos mérkőzése 2012. május 11-én a Vác – Rubeola-Csömör II. NB II-es felnőtt férfi futsalmérkőzés volt, melyen Molnár Csabával és Horváth Mátéval működött. Saját bevallása szerint a játékvezetést érezte mindig is magához közelebb állónak, de minden egyes rábízott feladatot nagy alázattal, lelkiismeretesen, a legjobb tudása szerint igyekezett ellátni. Két felnőtt fia, Horváth Krisztián és Horváth Richárd Pest (vár)megyében számos klub színeiben futballoztak, a mai napig aktív labdarúgók. Párja, Kupecz Norbert ugyancsak játékvezető, videós ellenőr, valamint a Pest vármegyei IV. osztályban szereplő Galgagyörk felnőttcsapatának vezetőedzője.

 

Az MLSZ Pest Vármegyei Igazgatóság valamennyi munkatársa, az amatőr játékvezetők közössége mély részvéttel osztozik a gyászoló család fájdalmában. Marianna emlékét szeretettel és tisztelettel megőrizzük. Nyugodjon békében!

Bodor Marianna
Bodor Marianna (1974–2023)

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!