Ma Erik, Alexandra névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.
Két góllal győzött a Kertész Károly Stadionban a házigazda Maglód-HelloParks

Hazai pályán hozta a kötelezőt a Maglód

A hétvégi fordulóból előrehozott és szerdán lejátszott mérkőzésen a tabellán 2. helyen álló Maglód-HelloParks hazai pályán két góllal győzött a Péceli Spartacussal szemben.

PEST VÁRMEGYEI II. OSZTÁLY, ÉSZAKI CSOPORT

28. forduló

Maglód-HelloParks – Pécel
2–0 (1–0)
Maglód, Kertész Károly Stadion, 70 néző. Vezette: Erb L. (Feigl G., Sziebig N.)
MAGLÓDI TC-HELLOPARKS:
Nyilas L. 7 – Véglás R. 7 (Posta N. 7, 40. p.), Fekete R. 7, Matyó M. 6, Halász B. 7 – Dallos L. 7 (Bán M. 7, 73. p.), Tóth G. 7, Szalai M. 6 (Papp R. 7, 57. p.), Nahóczky B. 7 (Balló H. 0, 61. p.), Sándor J. 7 – Kolozsvári L. 7 (Kertész Z. 0, 76. p.). Edző: Rakita Gábor.
PÉCELI SPARTACUS SE: Hamvas B. 8 – Szekeres M. 5 (Fehér Z. 6, a szünetben), Marsl 8, Bóka Sz. 7, Vándor D. 7 (Csővári Gy. 6, 60. p.) – Papp M. 8, Szabó Zs. 8 (Jónás K. 0, 74. p.) – Dicső Z. 0 (Kollár P. 6, 26. p.), Lovas D. 7 (Dévényi B. 6, 60. p.), Konkoly L. 6 (Varga B. 5, 54. p.) – Barczi L. 8. Edző: Kristóf Péter.
GÓL: Kolozsvári L. (11-esből), Halász B.
SÁRGA LAP: Fekete G., Papp R.
RAKITA GÁBOR: – Úgy érzem, hogy a szerdai naphoz képest jól melóztunk a mérkőzésen és nagy százalékban megvalósítottuk a találkozó előtt megbeszélteket. A lényegi kérdéseket már az első félidőben eldönthettük volna, de a végjátékunkba rendre hiba csúszott. Hála Istennek, büntetőből azért sikerült megszereznünk a vezetést, de a mezőnyfölényünket nem tudtuk további gólokra váltani, így az egyre inkább belelkesülő péceli játékosok némileg nagyobb veszélyt jelentettek a kapunkra, de a hátsó alakzatban nem hibáztunk akkorát, hogy abból gólt is tudjanak szerezni. A végén aztán egy szép góllal eldöntöttük a mérkőzést, így mindenképpen megérdemeltnek mondható a győzelmünk. Gratulálok csapatomnak a győzelemhez, a Pécelnek pedig további sok sikert kívánok!
KRISTÓF PÉTER: – Köszönöm a Maglódnak, hogy előbb le tudtuk játszani a mérkőzést, egyben gratulálok nekik a győzelemhez! Végig partiban voltunk, véleményem szerint könnyű síppal befújt büntetővel szereztek vezetést, de előtte nekünk volt kapufánk. A labdát többet birtokolták, de mi sem rendezkedtünk be védekezésre, próbáltunk labdát birtokolni, ami nem mindig sikerült. Ez valahol érthető, mivel hat U17-es játékos szerepelt ezen a mérkőzésen, nekik kb. tíz felnőtt meccsük van összesen, de így is érett játékkal bizonyították, hogy rájuk lehetne építeni a jövő csapatát. Külön kiemelném Papp Milán és Szabó Zsombor játékát. Lehet, furcsán hangzik egy vereség után, de gyenge tavaszunk legjobb mérkőzését játszottuk. A sok, már meglévő sérültünk mellé ezen a találkozón sajnos két újabb játékos is csatlakozott, Dicső Zoltán és Bóka Szabolcs személyében. Valamennyi, sérüléssel bajlódó játékosomnak mielőbbi felépülést kívánok!

Részletes jegyzőkönyv:
https://adatbank.mlsz.hu/match/61/14/27686/28/1916919.html

Két góllal győzött a Kertész Károly Stadionban a házigazda Maglód-HelloParks
Két góllal győzött a Kertész Károly Stadionban a házigazda Maglód-HelloParks

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!