Ma Arnold, Levente névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.
Címlapfotó: A fehérben játszó Bugyi két góllal, 4–2-re győzött a Veresegyház ellen

Bravúros perbáli siker, már csak három pont a Dunaharaszti előnye

A kiesés ellen küzdő Perbál meglepetésre 2–0-ra legyőzte a listavezető Dunaharasztit, amelynek előnye már csak három pont az üldöző Gödöllővel szemben, miután Sipeki István legénysége Örkényből is magabiztosan hozta el a pontokat. A FÉMALK-Dunavarsány még múlt pénteken múlta felül a tavasszal jobbára szárnyaló Vácot, s miután a Vecsés döntetlent játszott Pilisen, így továbbra is nyílt a küzdelem a bronzéremért. A CSO-KI, noha háromszor is vezetett Budakalászon, a végén be kellett érnie az egy ponttal a két csapat nyolc gólt hozó mérkőzésén.

PEST VÁRMEGYEI I. OSZTÁLY

28. forduló

Vác – FÉMALK-Dunavarsány
0–2 (0–0)
Vác, stadion, 100 néző. Vezette: Nemes A. (Bíró Zs., Soós K.)
VÁC VLSE:
Balogh D. 6 (Cserni Á. 0, 66. p.) – Hugyecz M. 6, Török N. 7, Marosi L. 7, Szabó B. 6 – Dömök E. 6, Torda P. 6, Nagy Z. 7 – Rusvay B. 6, Huber T. 6 (Busák L. 6, a szünetben), Vén B. 6. Edző: Kovács Péter.
FÉMALK-DUNAVARSÁNYI TE:
Czuczi M. 8 – Meiszter M. 8, Gubacsi Z. 8, Szabó Á. 7, Hajas B. 7 – Vastag Sz. 8, Miskovicz R. 7, Albert Á. 7, Bihari D. 9 – Simon A. 7, Olasz O. 7. Edző: Hollik András.
GÓL:
Gubacsi Z., Olasz O.
SÁRGA LAP:
Szabó B., Rusvay B., Nagy Z.
KOVÁCS PÉTER: – A tavaszi formának köszönhetően ellenfeleink már komolyabban és jobban készülnek ránk, ezen a mérkőzésen is egy „feszesebb” Dunavarsánnyal játszottunk, mint ősszel. A játék a mérkőzés alatt végig kiegyenlített volt, adódtak lehetőségek mindkét kapu előtt, de gólt csak a rutinos vendégek szereztek. Sajnos a befejezéseknél nem voltunk elég pontosak és a Dunavarsány kapusa is nagyon jó napot fogott ki, így most pont nélkül maradtunk. Igazság szerint, különböző okok miatt el is fogytunk, ezért nem sikerült kellőképpen frissíteni a csapaton. Nem tudjuk és nem is akarjuk elmarasztalni a labdarúgóinkat, mert a játék kimondottan jó volt, de a góllövés ezúttal nem sikerült, tapasztalatszerzésnek viszont megint csak jó volt ez a találkozó számukra. Lépésről lépésre építik magukat és a csapatot, ez pedig nagyon fontos a jövő szempontjából.
HOLLIK ANDRÁS: – A Vác otthonából idén még senki sem vitt el egyetlen pontot sem, ez a győzelmünk értékét növeli, egyben csapatunkat minősíti. Nagyszerű teljesítményt raktak le a srácok az asztalra, minden elismerésem az övék!

Nagykáta-Ulviczky Kft. – Viadukt-Biatorbágy
1–3 (0–0)
Nagykáta, 100 néző. Vezette: Kovács P. (Berki A., Bíró Zs.)
NAGYKÁTA SE-ULVICZKY KFT.:
Szabó G. 5 – Dancsa M. 5, Kosztolányi B. 5, Papp P. 5, Nagy B. 5 – Hajdu B. 5 (Lovasi B. 0, 83. p.), Domonyi R. 5, Mányi D. 5, Borics L. 5 – Szalkai P. 5 (Vidor B. 0, 77. p.), Mányi B. 5. Edző: Tóth Imre.
VIADUKT SE-BIATORBÁGY: Papp Zs. 8 – Pál B. 7, Stadler B. 8, Fröhlich M. 7, Benke B. 7 (Füzér B. 0, 71. p.) – Galambos G. 7 (Szöllősi O. 0, 64. p.), Tóth R. 7, Orbán M. 7 – Vajda D. 7 (Csobánki Á. 0, 77. p.), Schindler B. 8 (Mérey M. 0, 83. p.), Fodor D. 8. Edző: Urbán Zoltán.
GÓL: Fröhlich M. (öngól), ill. Schindler B. (2), Fodor D.
SÁRGA LAP: Papp P., Domonyi R., Mányi D., ill. Szöllősi O.
TÓTH IMRE: – Jól kezdtük a mérkőzést, aztán pár perc alatt a pokolba taszítottuk magunkat. Az akaratra nem lehet panaszom, a játék minőségére annál több…
URBÁN ZOLTÁN: – Nagyot küzdött a csapat és a kapu előtt is hatékonyak voltunk. Megérdemelt győzelem volt.

 

A Pest vármegyei I. osztály, felnőtt bajnokság eredményei (28. forduló, 2023/2024.)
A Pest vármegyei I. osztály, felnőtt bajnokság eredményei (28. forduló, 2023/2024.)

Felsőpakony – Dunakeszi
0–4 (0–2)
Felsőpakony, 150 néző. Vezette: Nemes D. (Berendi T. Cs., Fenyvesi R.)
FELSŐPAKONYI KSE:
Oroszi T. 4 – Rainer M. 4, Nagy II Tamás 4 (Varró B. 4, a szünetben), Hegyes P. 4, Honti A. 4 (Mészáros D. 0, 66. p.), Kréti G. 4 (Oláh Z. 0, 62. p.) – Lukács R. 4 (Hajdu H. 0, 84. p.), Farkas D. 5, Sajgó Z. 4 – Matyi M. 4 (Soóky Zs. 4, 60. p.), Gerhardt Á. 4. Edző: Megyesi László.
VS DUNAKESZI: Kovács T. 7 (Németh A. 0, 89. p.) – Danada I. 6, Cotirlan I. 7, Nemes Á. 6, Lukács K. 6 – D. S. Maicon 6, Czár R. 7, Horváth O. 6 (Debreczeni S. 0, 85. p.) – Nyilas E. 7 (Orosz B. 0, 85. p.) – Benedek B. 7, Csordás S. 7. Edző: Kecskés Zoltán.
GÓL:
Czár R. (2), Benedek B. (11-esből), Horváth O.
SÁRGA LAP: Farkas D., ill. Danada J.
MEGYESI LÁSZLÓ: – Bátortalanul kezdtük a mérkőzést, ellenfelünk pedig ránk erőltette az akaratát. A mutatott játék alapján megérdemelt a vendégsiker, ami ugyanakkor bosszantó, hogy öt-hat helyzetet is sikerült kihagynunk. Gratulálok a Dunakeszinek!
KECSKÉS ZOLTÁN:
– A mérkőzés előtt ismét gondjaim adódtak az összeállítást illetően, sokszor úgy érzem, ebben a szezonban már nem fogunk tudni teljes csapattal kiállni. Sajnos kevesen voltunk, de akik rendelkezésre álltak, nagyon szépen beleálltak a mérkőzésbe, melyen jó játékkal teljesen megérdemelten nyertünk.

Budakalász – CSO-KI
4–4 (1–1)
Budakalász, 200 néző. Vezette: Aszódi Cs. (Szeifert D., Kiss B.)
BUDAKALÁSZI MSE:
Strommer C. 7 – Vincze K. 9, Sovák M. 8, Pál II Szabolcs 8, Czinege B. 8 – Dombai B. 8, Széll T. 7 (Barabás Cs. 0, 87. p.), Dollinger Gy. 8, Czibulya R. 7 (Králl M. 8, a szünetben), Mészáros H. 9 – Szabó S. 0 (Fritz O. 8, 23. p.; Bozó-Bódi D. 0, 70. p.). Edző: Bajzát Péter.
CSO-KI SPORT:
Daróczi B. 5 – Altsach A. 6, Balogh B. 7, Tóth G. 5 (Ondrik B. 0, 69. p.), Németh Á. 5 – Fitos L. 6 (Oláh T. 0, 87. p.), Bodnár I. 4 (Kenesei K. 0, 61. p.) – Huszárik Zs. 5, Rákóczi L. 6, Ocztos M. 6 – Krasnyánszki M. 4 (Cseri O. 5, a szünetben). Edző: Davcsó Károly.
GÓL:
Dollinger Gy., Vincze K., Mészáros H., Dombai B., ill. Balogh B. (2), Tóth G., Kenesei K.,
SÁRGA LAP:
Czibulya R., Sovák M., Králl M., Czinege B., ill. Ocztos M.
BAJZÁT PÉTER:
– Aki kilátogatott a mérkőzésre, nyilván jól szórakozott. Pozitívum, hogy hátrányból háromszor is vissza tudtunk jönni, így nem szakadt meg számunkra a veretlenségi széria. Összességében a döntetlen reálisnak mondható.
DAVCSÓ KÁROLY:
– A szombati mérkőzésünk legjobb része a gulyásleves volt, amit a mérkőzést követően kaptunk a Budakalásztól, ezúton is nagyon szépen köszönjük. Nem gondoltam volna, hogy 48 éves koromig kell várni, hogy az egyik gyermekkori kedvencemet, a Muppet show-t láthassam, de szerencsére valóra vált. Amit a két rutin művel a kispadon, az tényleg ebbe a burleszkbe illik bele. Fiatal csapatról van szó, nyilván így tudják őket élesben tartani. A meccsről annyit, a két együttes kapusai nem álltak a helyzet magaslatán, ha semleges néző lettem volna, véresre tapsolom a tenyerem. Igazságos „iksz” született.

Pilis – Vecsés
1–1 (0–0)
Pilis, Gubányi Károly u., 200 néző. Vezette: Mákos M. D. (Kányási I., Décsi K. V.)
PILISI LK:
Isztolyka Á. 7 – Szegedi M. 6 (Bálint D. 0, 67. p.), Krizsán M. 6, Nemes B. 7, Tóth Á. 7, Juhász Z. 6 – Kurucz B. 5 (Bán Zs. 6, a szünetben), Félix K. 6 (Verhoczki L. 0, 81. p.), Halmos R. 7, Kucsván Martin 6 (Miklósvári J. 0, 88. p.) – Csikós F. 8 (Barcsai R. 0, 91. p.). Játékos-edző: Miklósvári János.
VECSÉSI FC: Mészáros B. 6 – Menyhárt A. 6, Olasz G. 6, Györe K. 7, Lencsés B. 6 – Szűcs D. 7 (Fekete R. 0, 72. p.), Bakos Sz. 7, Molnár M. 6, Földi M. 7 – Nádasi K. 7, Rajnai Gy. 4. Edző: Szűcs Lajos.
GÓL:
Csikós F., ill. Bakos Sz.
SÁRGA LAP:
Kucsván Martin, Juhász Z., Krizsán M., Csikós F., Miklósvári J., ill. Olasz G., Földi M., Molnár M.
MIKLÓSVÁRI JÁNOS:
– Nagyon jó iramú, villanyfényes mérkőzést játszottunk a masszív Vecséssel. Egy-nullás vezetésünk után egy perc alatt két ziccert is hibáztunk, amellyel lezárhattuk volna a mecset. Gratulálok játékosaimnak a megszerzett egy ponthoz, a Vecsésnek pedig további sok sikert kívánok!
SZŰCS LAJOS: – Jó iramú és hangulatú mérkőzést játszottunk a Pilissel. Az első félidőben a mezőnyfölényünk meddőnek bizonyult, ekkor két lehetőségünk adódott, egyiknél ellenfelünk kapusa védett, a másik pedig mellé ment. A folytatásban nagyobb erőket mozgósítottunk, kontrából mégis ellenfelünk szerezte meg a vezetést, nekünk pedig a hajrában egy átlövésből sikerült kiegyenlíteni. Hiába tettünk jelentős erőfeszítéseket, ezúttal csak a döntetlenre volt elég.

A Pest vármegyei I. osztály, felnőtt bajnokság tabellája (28. forduló, 2023/2024.)
A Pest vármegyei I. osztály, felnőtt bajnokság tabellája (28. forduló, 2023/2024.)

Örkény – Gödöllő
1–5 (1–1)
Örkény, 124 néző. Vezette: Szomjú R. (Csorba G., Borbényi B.)
ÖRKÉNYI SE:
Szacskó L. 7 – Rupa M. 6, Széplaki C. 5, Gáspár T. 5, Rajz M. 6, Sztancsik A. 6 – Kánya N. 6, Talapka I. 5, Kovács R. 5 (Ubornyák J. 0, 73. p.) – Szebellédi Á. 5, Kis R. 6 (Tóth A. 0, 87. p.). Edző: Kecskeméti József.
GÖDÖLLŐI SK:
Németh M. 6 – Nagy B. 6, Abért M. 6, Hevesi M. 6, Tóth-Ilkó Á. 6 – Győrfi B. 6, Dolhai G. 6 (Nagy D. 7, 59. p.), Reznek D. 6 – Barabás Á. 8 (Richter T. 0, 87. p.), Mertse Á. 6 (Balogh B. 0, 75. p.), Koziorowski R. 8. Edző: Sipeki István.
GÓL:
Rajz M., ill. Barabás Á. (2), Koziorowski R. (2, az elsőt 11-esből), Nagy D.
SÁRGA LAP:
Szacskó L., Sztancsik A., Szebellédi Á., ill. Németh M.
KECSKEMÉTI JÓZSEF:
Nyolcvan percig egyenlő partnerei voltunk a vármegye legjobb csapatának, nem is értem, mit keresnek ebben az osztályban?! Azután kijött a két keret közötti mélységi és minőségi különbség, a sportdiplomáciáról nem is beszélve. Gratulálok a srácoknak, mert az egyébként is szűk keretünk három meghatározó játékosa nélkül is jól tartották magukat, betartották az előre megbeszélteket. Egy biztos: vannak dolgok, amelyek sokkal fontosabbak bárminél, így a labdarúgásnál is, pláne, ha egy ember, aki egyben a kapitányunk, egészségéről van szó. Szabó Gyuri, nagyon hiányoztál az öltözőből és a pályáról! Várunk vissza!
SIPEKI ISTVÁN: – Az első félidőben sok helyzetet dolgoztunk ki, de ahogy az előző mérkőzésen, úgy ezek nagyrészt most is kimaradtak. A második játékrész elején ellenfelünk váratlanul kiegyenlített, de a csapatunk erejét mutatja, hogy képesek voltunk változtatni, és a fölényünk a második félidő közepétől már gólokban is megmutatkozott.

Bugyi – Veresegyház
4–2 (2–1)
Bugyi, 200 néző. Vezette: Dévényi B. (Gyikó T., Szabó B.)
BUGYI-OBO SE: Sz. Varga M. 7 Kucsván Milán 8, Árkocsevics M. 7, Katona R. 8, Baliga T. 7 (Bálint N. 0, 68. p.), Kulcsár O. 7 Barizs M. 7, Kulcsár R. 7 (Fülöp Cs. 7, 54. p.), Popov P. 7 (Vonnák R. 0, 74. p.) Nagy-Jáger D. 8 (Vámos G. 0, 74. p.), Czili B. 7 (Czili D. 7, 54. p.). Edző: Szőgyi Tamás.
VERESEGYHÁZ VSK: Muka A. 5 Csendom K. 5, Ihász B. 5, Fenyvesi Z. 5 Böde L. 5, Viscsák Gy. 5, Oroszi B. 5, Szogolovszkij S. 5 (Mocsán P. 5, 56. p.) Teszár D. 0 (Geschitz Á. 7, 5. p.), Szokolay B. 5, Tornóczky Á. 5. Játékos-edző: Oroszi Benjámin.
GÓL: Nagy-Jáger D. (2), Katona R., Barizs M., ill. Geschitz Á. (2).
SÁRGA LAP: Árkocsevics M., Czili D., ill. Csendom K.
SZŐGYI TAMÁS: Hoztuk a kötelező győzelmet, amellyel nagy lépést tettünk a biztos bennmaradás felé. Motiváltan, jól kezdtünk, s hamar kétgólos előnyre tettünk szert. A ’Veres az első félidő derekán mozgósította minden erejét, ezzel vissza tudott jönni a mérkőzésbe, azonban a második játékrészben nem volt kérdés, hogy melyik a jobb csapat, így megérdemelten nyertük meg a találkozót. A héten mindent elkövettünk, hogy eredményesek legyünk, s visszatérjünk a helyes útra a Viadukt elleni vereség után. Gratulálok a játékosainknak, további sok sikert kívánok a Veresegyháznak!
OROSZI BENJÁMIN: – Sajnos a forgatókönyv ugyanaz volt, mint az előző hetekben. Gratulálok Geschitz Áron szépségdíjas góljaihoz, valamint a Bugyinak a győzelemhez!

Perbál Dunaharaszti
2–0 (1–0)
Perbál, 243 néző. Vezette: Berkes I. (Pálfi B., Erb L.)
PERBÁL SC: Tóth K. 8 – Czifra B. 8, Ladányi L. 8, Erdős G. 8, Juhász Á. 8 – A. de Oliveira 8, Golda A. 8 (Horváth P. 0, 58. p.; Bayer B. 0, 87. p.), Fehér-Kaplár Zs. 8, Cserei N. 8 (Kovács Zs. 0, 74. p.) – Szabó G. 8 (Balázs-Hegedűs Á. 0, 83. p.), Joó A. 8. Edző: Somogyi Tibor.
DUNAHARASZTI MTK:
Gyatyel N. 6 – Csizmadia T. 4, Szalai A. 5, Kanizsai L. 4 (Gosztonyi M. 0, 81. p.) – Tóth F. 4 (Hegyes Z. 0, 81. p.), Kovács-Galavics D. 4, Szmola D. 4, Vitányi G. 4 – Landsmann D. 4 (Kiss D. 5, a szünetben) – Bata Cs. 5, Szabó B. 5. Edző: Ughy Márk.
GÓL: Juhász Á., Balázs-Hegedűs Á.
SÁRGA LAP: A. de Oliveira, Erdős G., Fehér-Kaplár Zs., ill. Kanizsai L., Vitányi G., Pesti D. (a kispadról).
SOMOGYI TIBOR: – A őszi, egymás elleni mérkőzéshez képest picit változtattunk, már az elejétől fogva kezdeményezőbben léptünk fel. Az első félidőben több helyzetet is kidolgoztunk, de csak egyszer találtunk a kapuba. A folytatásban egy-egy komolyabb helyzet alakult csak ki mindkét oldalon, összességében, úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk. Sok sikert a ’Harasztinak a célja eléréséhez!
UGHY MÁRK: A bajnokságban az első olyan mérkőzésünk volt, amelyen nem tudtunk gólt rúgni és sajnos ezúttal nem működött nálunk semmi sem. Nem voltak jó teljesítmények, pedig motivációban nem lehetett hiány. Megfejtjük az okát és készülünk a következő meccsünkre. Gratulálok a Perbálnak, hiszen ezen az összecsapáson mindenben felülmúltak minket, abszolút megérdemelten nyertek. További sok sikert kívánok nekik!

A Pest vármegyei I. osztály, felnőtt bajnokság góllövőlistája (26. forduló, 2023/2024.)
A Pest vármegyei I. osztály, felnőtt bajnokság góllövőlistája (26. forduló, 2023/2024.)

A 28. forduló válogatottja

Papp Zs. (Viadukt-Biatorbágy) 8 Vincze K. (Budakalász) 9, Gubacsi Z. (FÉMALK-Dunavarsány) 8, Ladányi L. (Perbál) 8 A. de Oliveira (Perbál) 8, Czár R. (Dunakeszi) 7, Mészáros H. (Budakalász) 9 Bihari D. (FÉMALK-Dunavarsány) 9 – Barabás Á. (Gödöllő) 8, Nagy-Jáger D. (Bugyi-OBO) 8, Schindler B. (Viadukt-Biatorbágy) 8.

A forduló jegyzőkönyvei, az aktuális tabella és a góllövőlista megtekinthetők az adatbankban:
https://adatbank.mlsz.hu/league/61/14/27513/28.html

Címlapfotó: A fehérben játszó Bugyi két góllal, 4–2-re győzött a Veresegyház ellen (forrás: Bugyi SE facebook oldal)

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!