Ma Lenke névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.
Az Albidok-Kartal nem adott esélyt ellenfelének

IV. osztályú felnőtt Bajnokok Tornája: Magabiztos kartali siker Pomázon

Három góllal, 4–1-re nyert idegenben az Északkeleti csoport küzdelmeit nagy fölénnyel megnyerő Albidok-Kartal együttese az Északnyugaton bajnoki címet szerző Pomáz II. ellen a Pest vármegyei IV. osztályú felnőtt Bajnokok Tornája szombaton megrendezett mérkőzésén.

Az egymérkőzéses párharc sorsa hamar eldőlt, ugyanis a kiváló erőkből álló vendégek Palotás Szebasztián, Margitics László és Végh András góljaival a 24. percben már 3–0-a vezettek, amelyre Csintalan Martin révén két perccel később gyorsan jött a szépítő találat, de újabb gól egészen a 69. percig nem született, akkor Horváth Gergely állította be a 4–1-es végeredményt az Albidok-Katal javára.

A serleget és az okleveleket Keszthelyi Péter, az MLSZ PVMI munkatársa adta át a résztvevő csapatoknak.

A részben tartalékos Pomáz II. hazai pályán szenvedett háromgólos vereséget
A részben tartalékos Pomáz II. hazai pályán szenvedett háromgólos vereséget

Így látták a főszereplők

KÓCZIÁN GÁBOR, a Pomáz-ICO II. vezetőedzője: – Igazán jó meccset játszhattunk az Albidokkal. Ellenfelünk megmutatta, hogy ők bizony, magasabb osztályokban is megállnák a helyüket. Jó és szép focit játszottak, mindezt korrekten és sportszerűen. Négy-öt hiányzóval vágtunk neki a mérkőzésnek, ami meglátszott rajtunk, de nem mondom, hogy teljes kerettel más eredmény született volna. A srácok így is mindent megtettek…

ROZMAN SÁNDOR, az Albidok-Kartal vezetőedzője: A döntő mérkőzést valóban a két legjobb csapat játszotta, hiszen a Pomáz együttese fiatal, jó erőkből álló társaság, amelyre lehet építeni a jövőben. Azt is szeretném hozzátenni, az eddigi legkulturáltabb csapat volt a hazaiaké, amellyel ebben a szezonban játszottunk. Már a mérkőzés első percétől kezdve nyomás alá helyeztük ellenfelünket, ennek meg is lett az eredménye, hiszen hamar háromgólos előnyt szereztünk, amit mindvégig magabiztosan meg is tartottunk. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, viszont a befejezéseknél ellenfelünk kapusa nagyon jól védett. Azt a játékot, amit az öltözőben kértem a fiúktól, meg is kaptam, ezért gratulálok csapatomnak. Mindenkinek jó pihenést kívánok a nyári szünetre!

A találkozó részletes jegyzőkönyve:
https://adatbank.mlsz.hu/match/61/14/29288/1/1950302.html

Címlapfotó: Az Albidok-Kartal nem adott esélyt ellenfelének

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!