Ma Csilla, Noémi névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.

Varsányi Antal előadása a dömsödi labdarúgásról

„Fejezetek a dömsödi labdarúgás történetéből” – ezt a címet viseli Varsányi Antalnak, a település egykori alpolgármesterének, a helyi futball lelkes szurkolójának és támogatójának az előadása, amelyre november 24-én, pénteken 17:00 órától kerül sor Dömsödön, a Petőfi Sándor Oktatási és Művelődési Központban (Béke tér 2.). A rendezvénnyel kapcsolatban megkerestük Varsányi Antalt, aki elmondta, nagyjából egyórásra tervezi az előadását, amelyre saját személyes emlékeit, a helyi futballt érintő legemlékezetesebb sztorijait hozza majd magával. Varsányi Antalról tudni kell, gyermekkora óta nagy rajongója és szurkolója az 1969-ben újjáalakult Dömsödi Sportegyületnek, amely az évtizedek során számos nagy sikernek volt részese, a felnőtt együttes egykor szerepelt az NB III-ban is.

Az érdekesnek ígérkező, múltidézéssel egybekötött eseményre, amely a Kluch Rózsa Nagyközségi Könyvtár Baráti Kör rendezvénye, Szabó Andrea, a Dömsödi USE elnökének szervezésében valósul meg, amelyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Az előadásra szóló meghívó
Az előadásra szóló meghívó
Szoros meccsen, egy góllal maradt alul a Százhalombatta a bajnokaspiráns Aranyszarvassal szemben.
Versenyévek

Hátrányból felállva, magabiztosan nyert az Abony Dunaharasztin

Az utolsó pillanatban tudott kiegyenlíteni a korábban még bajnokesélyesnek számító Újhartyán Törökbálinton, a döntetlen pedig „nevető harmadikként” a Podruzsik József vezette Ráckeve számára volt előnyös, amely a Tápiószecsőt legyőzve elfoglalta a tabella harmadik helyét. A Százhalombattának nagy falatnak bizonyult a listavezető Aranyszarvas, hét találkozó után veszített ismét mérkőzést Károlyi Gábor együttese. A kiesés elől menekülő Üllő a szünetig eldöntötte az Albertirsa elleni derbit, így a bajnokság hajrájában még „lőtávon” belül maradt a bennmaradásért vívott harcban Lantos István legénysége.

Elolvasom »

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!