Ma Lenke névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.
Hatvani tornagyőzelem Fóton

Bajnokok Tornája: Hatvani siker az öregfiúknál

Az elmúlt hétvégén, június 8-án, szombaton Fóton, a Balogh Sándor Sportcentrumban három csapat részvétele mellett zajlott le az öregfiúk számára kiírt Bajnokok Tornája, amelyen – akárcsak az U16-osoknál – itt is a több lőtt gól döntött, s ez a Heves vármegyei Hatvan Lokomotív-OKTAT60 gárdájának kedvezett. Mögöttük a házigazda Fót I. végzett, míg a METON-FC Dabasnak ezúttal a 3. hely jutott.

A torna végén a serlegeket és az okleveleket az MLSZ PVMI képviseletében Király-Pártos János szövetségi ellenőr adta át. A díjátadót követően a vendéglátásról, a jó hangulatú „harmadik félidőről” a Fót Sportegyesület gondoskodott a résztvevők számára.

A torna eredményei és a rövid értékelések:
Fót I. – Hatvan Lokomotív-OKTAT60 0–0
Részletes jegyzőkönyv:

https://adatbank.mlsz.hu/match/61/14/29287/1/1950299.html

Hatvan Lokomotív-OKTAT60 – METON FC-Dabas 6–2 (3–1)
GÓL:
Babusa A. (2), Gohér G., Szeberényi M., Cseh J., Nikl G., ill. Wrábel T. (2, az elsőt 11-esből).
Részletes jegyzőkönyv:

https://adatbank.mlsz.hu/match/61/14/29287/1/1950300.html

METON FC-Dabas – Fót I. 1–5 (0–0)
GÓL:
Cemmel P., ill. Potornai M. (2), Serdült T. (2), Sütő Z.
Részletes jegyzőkönyv:

https://adatbank.mlsz.hu/match/61/14/29287/1/1950301.html

Végeredmény: 1. Hatvan Lokomotív-OKTAT60 4 pont (62); 2. Fót I. 4 p (5–1); 3. METON FC-Dabas 0 (311) p.

A Hatvan Lokomotív-OKTAT60 több lőtt góljával lett első
A Hatvan Lokomotív-OKTAT60 több lőtt góljával lett első

NIKL GÁBOR, a Hatvan Lokomotív-OKTAT60 játékos-edzője: – Két éve indult el nálunk, a hatvani „Lokinál” az öregfiúcsapat, amellyel az első szezonunkban az ötödik helyen zártunk, a mögöttünk hagyott versenyévadban pedig kiegyensúlyozott őszi idény után remek tavaszt produkálva nyertük meg a Keleti csoport küzdelmeit. Sikerünk értékét növeli, hogy mindezt a tavalyi bajnok Heréd és a remek erőkből álló Hévízgyörköt megelőzve tudtuk elérni. Támogatóinknak köszönhetően mindig vendégül láthatjuk aktuális ellenfeleinket a „harmadik félidőben” és nagyon hálásak vagyunk, hogy befogadtak minket Heves vármegyei együttesként. Összesen 26 igazolt labdarúgónk van, akiknek a nevében is köszönetünket fejezzük ki elnökasszonyunknak, Kecskés Évának és párjának, Jávor Zoltánnak, akik hétről hétre biztosítják számunkra a sportolás lehetőségét. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a fótiaknak a Bajnokok Tornájának megszervezéséért, amely remekül sikerült. Tudtuk, hogy jó ellenfelek várnak ránk, ám Fortuna úgy hozta, hogy a több rúgott gólunknak köszönhetően az élen végeztünk, ami nagyon felemelő érzés volt. Idősebb Gömöri Ottónak ezúton is jobbulást kívánunk a csapat nevében, visszavárjuk!

A hazai pályán játszó Fótnak ezúttal a 2. hely jutott
A hazai pályán játszó Fótnak ezúttal a 2. hely jutott

JUHÁSZ CSABA, a Fót I. játékos-edzője: – A Hatvan ellen a nagy meleg ellenére is jó iramú, magas színvonalú összecsapás végén értünk el gólnélküli döntetlent. Külön kiemelném, hogy mindkét oldalon szerepelt NB I-es múlttal rendelkező játékos. Helyzetek itt is-ott is akadtak, de végül igazságos döntetlen született. A Dabas elleni mérkőzést gyakorlatilag végig támadtuk, mivel tudtuk, legalább öt góllal kell nyernünk. Végül a lőtt gólok száma a Hatvan tornagyőzelmét jelentette. A Dabas ellen az első félidőben egy büntetőnk kimaradt, ők pedig egy nagyon jól eltalált lövéssel szépítettek. Örülünk, hogy a szezon végére is veretlenek maradtunk, azt viszont sajnáljuk, hogy nem sikerült hazai környezetben megnyerni a tornát. Maga a rendezvény remek hangulatban telt, a mérkőzés után étellel és itallal is készültünk a vendégcsapatok számára.

A METON-FC Dabas két vereséggel harmadikként zárt
A METON-FC Dabas két vereséggel harmadikként zárt

DANYIS ATTILA, a METON-FC Dabas csapatvezetője, játékosa: – Sajnos az eredmény részünkről nem úgy alakult mind két mérkőzésen vereséget szenvedtünk. De attól függetlenül jól éreztük magunkat! Továbbiakban is sok sikert kívánok a csapatoknak! Hajrá Dabas!

A Bajnokok Tornái még nem értek véget erre a szezonra, június 16-án, vasárnap 16:00 órától a IV. osztályú felnőtt csapatoknál a Pomáz II. (Északnyugati csoport bajnoka) az Albidok-Kartalt (Északkeleti csoport bajnoka) fogadja hazai pályán.

Az U15-ös korosztályban ugyancsak vasárnap, 11:00 órakor veszi majd kezdetét a program Dunakeszin, a Fő úton található Magyarság-sporttelepen, ahol a Budakeszi Labdarúgó Akadémia és a Tura mellett a házigazda Dunakeszi II. lép majd pályára.

Részletes program:
https://adatbank.mlsz.hu/league/61/14/29290/1.html

Címlapfotó: Hatvani tornagyőzelem Fóton (fotók: Nagy Bence)

Az MLSZ PVMI képviseletében Király Pártos János volt a díjátadó
Az MLSZ PVMI képviseletében Király Pártos János volt a díjátadó

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!