Ma Lenke névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.
Kővári Barbara korábban az MLSZ PVMI munkatársa is volt

Elhunyt Kővári Barbara

Ma, korán reggel értesültünk a szomorú hírről, hogy június 30-án, vasárnap éjjel, 51 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Kővári Barbara, az MLSZ Pest (Vár)megyei Igazgatóság korábbi munkatársa.

Egykori kolléganőnk 1973. január 9-én született Balassagyarmaton, 1992 és 2010 között belügyi területen, az Országos Rendőrfőkapitányságon dolgozott, majd ezt követően jelentős sportszakmai feladatokat látott el. 2009-től 2018-ig a felcsúti Puskás Akadémián, s ezzel részben párhuzamosan, 2017 nyarától 2018 végéig az NB II-ben szereplő Aqvital-Csákvár ügyvezetőjeként tevékenykedett. 2019. április 10. és 2020. július 3. között az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság alkalmazásában állt, ahol az Igazolási és Átigazolási Bizottság ügyintézője volt. Munkakapcsolatát ezt követően is fenntartotta korábbi munkaadójával, hiszen az igazgatóság által delegált szervezőként rendszeresen találkozhattunk vele a telente megrendezett Pest Vármegyei Futsal7végék helyszínein. 2020 nyarától három éven keresztül a Viadukt-Biatorbágy Sportegyesület főállású technikai vezetője, tavaly nyártól pedig a Penta-Gödöllői Röplabda Club munkatársa lett. Utóbbi feladatával párhuzamosan a Magyar Vízilabda Szövetség irodavezetőjeként is dolgozott.

A tanulás fontosságát egész életében fontosnak tartotta, folyamatosan képezte magát. Korábban a gödöllői agráregyetemen, a Testnevelési Egyetemen, a közelmúltban pedig a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a Károli Gáspár Református Egyetemen szerzett diplomát. 2023 őszétől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója volt.

Emlékét kegyelettel megőrizzük. Mély részvéttel osztozunk a gyászoló család fájdalmában.

Címlapfotó: Kővári Barbara korábban az MLSZ PVMI munkatársa is volt (forrás: archívum)

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!