Ma Lenke névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.
Novák Ferenc július 4-én, 86 éves korában hunyt el

Július 13-án vesznek végső búcsút Novák Ferenctől

Július 13-án, szombaton 11:00 órakor Érden, az Ercsi úti temetőben helyezik végső nyugalomra idősebb Novák Ferencet, az Érd VSE korábbi elnökét, aki július 4-én, 86 éves korában hunyt el.

Novák Ferencet hosszú és sikeres pályafutása során a labdarúgás mellett a vízilabda világában is a jelentős sportvezetők között tartották számon, az elmúlt évtizedekben előbb a Budapesti Spartacus, majd a fúziót követően Budapesti Honvéd SE (Domino) vízilabda szakosztályának vezetője, ezt követően pedig szakosztályigazgató-helyettese volt. Az érdi egyesületet játékoskorában kapusként, később az utánpótláscsapatok, majd a felnőttek edzőjeként segítette, az elnöki feladatkört pedig két időszakban látta el a klub élén egészen a tavalyi év végéig.

2023 novembere óta viseli az érdi sporttelep Novák Ferenc nevét
2023 novembere óta viseli az érdi sporttelep Novák Ferenc nevét

Érd Vármegyei Jogú Város Önkormányzata döntésének értelmében 2023 novembere óta az Ercsi úti sporttelep Novák Ferenc nevét viseli, az egyesületnél végzett elnöki feladatkörét – ugyancsak tavaly novembertől – unokája, az NB III-ban szereplő labdarúgócsapat játékosa, Kertész Ferenc vette át tőle.

Novák Ferenc részletes(ebb) pályaképe az érdi klub hivatalos facebook oldalán olvasható:
https://www.facebook.com/erdivse/posts/pfbid02JPiz2wcWz39Tb2Dpc7hr5WpbEBifDpAWx7kfHQkg24thXCPnHZrYaSFRnnHrrQnYl

Mély részvéttel osztozunk a gyászoló család és az Érd VSE fájdalmában. Nyugodjon békében! Emlékét kegyelettel megőrizzük.

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!