Ma Csilla, Noémi névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.

Pest Vármegyei Kupa: Dunaharaszti – Vecsés a tizenhat közé jutásért

Tegnap a Százhalombatta – Fémalk-Dunavarsány (0–4) találkozóval elkezdődött, ma pedig újabb tizenkét mérkőzéssel folytatódnak a Pest Vármegyei Kupa 3. fordulójának küzdelmei, benne a Dunaharaszti – Vecsés I. osztályú rangadóval. A tét már a legjobb 16 közé jutás.
Csütörtökön kerül sor a Dunakanyar-Szentendre – Budakalász térségi derbire, a Tápiószecső – Pilis mérkőzést pedig október 18-án rendezik, míg a Valkó – CSO-KI derbi időpontját később jelölik ki. A Mogyoród FC lemondta az ecseri vendégszereplését, így a hazaiak játék nélkül jutottak a nyolcaddöntőbe. A kupaküzdelmekbe most kapcsolódnak be a MOL Magyar Kupa idei kiírásában a főtáblán szerepelt, illetve szereplő vármegyei I. osztályú együttesek, azaz a címvédő Gödöllő, döntőbeli ellenfele, a Felsőpakony, valamint a Dunaharaszti, a Pilis, a Perbál és a Fémalk-Dunavarsány, utóbbi a százhalombattai győzelmének köszönhetően tegnap már kvalifikálta is magát a legjobb 16 közé.

A 3. forduló részletes programja:

https://adatbank.mlsz.hu/league/61/14/27517/3.html

A Pest Vármegyei Kupában továbbjutó csapat meghatározása:

– a rendes játékidőben győztes csapat;

– döntetlen esetén a legalább két bajnoki osztállyal alacsonyabb szinten szereplő csapat;

– döntetlen esetén, ha csak egyosztálynyi különbség van a csapatok között vagy azonos bajnoki osztályban szerepelnek a felek, akkor a továbbjutás tizenegyesrúgásokkal dől el a Labdarúgás Játékszabályainak rendelkezései szerint (hosszabbítás tehát nincs; a büntetőpárbajt a hagyományos módon kell lebonyolítani).

A Pest Vármegyei Kupa versenykiírását IDE kattintva olvashatják.

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!