Ma Csilla, Noémi névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.

Vecsési vendégjáték Gödöllőn

Szeptember 9-én, szombaton 16:30-tól újabb rangadóra kerül sor a Pest vármegyei I. osztály 5. fordulójában az idei Szuperkupadöntő két résztvevője, a címvédő és Pest Megyei Kupa-győztes Gödöllő és a regnáló bajnok Vecsés között. Abban mindkét fél egyetért, hogy az a finálé már a múlt, a bajnoki 90 perc mindig más, mint egy kupamérkőzés és az is bizonyos, hogy a mostani találkozó végkimenetele semmit nem dönt még el, csupán egyik vagy másik fél kerül(het) némi lépéselőnybe a tabellán egy esetleges sikerrel.

MOLNÁR ZOLTÁN, a Gödöllő vezetőedzője

– A hiányzókkal kapcsolatban azt tudom mondani, a Szuperkupadöntőn súlyosan megsérült Wild Tamás mellett sajnos Hámor Zsombort is hosszabb időre elveszítettük, aki Hidasnémetiben, a MOL Magyar Kupa legutóbbi fordulójában szenvedett komolyabb sérülést. Rajta kívül Richter Tamás játéka kérdéses pillanatnyilag. Ami minket illet, nem foglalkozunk már a Szuperkupadöntővel, a mostani teljesen más mérkőzés, másfajta feladat lesz, melyen a célunk egyértelmű: szeretnénk itthon tartani a három pontot. Ehhez azonban alapvetően saját magunkkal kell foglalkoznunk és a magunk játékát kell játszanunk, bízom csapatomban és az elvégzett munkában. Nem vitás, sorozatterhelésben vagyunk, több fronton – bajnokság, MOL Magyar Kupa és Pest Vármegyei Kupa – kell helytállnunk, egymást érik a különböző kihívások, de állunk elébe a feladatok elvégzésének. A szombati mérkőzés egyértelműen rangadó lesz két jó formában lévő együttes között.

11 szuperkupadonto 2023 vecses godollo egymas ellen page 0001
A két csapat egymás elleni bajnoki mérlege (2013 és 2023 között) a táblázatban látható.

SZŰCS LAJOS, a Vecsés vezetőedzője

Azzal aligha mondok újat, hogy rangadó lesz a szombati találkozó Pest vármegye két meghatározó együttese között. Ami minket illet, mindenképpen szeretnénk tovább gyarapítani a pontjaink számát, nem érjük be döntetlennel, de ahhoz, hogy sikeresek legyünk némi szerencsére is szükség lehet. Egyértelműen hatpontos mérkőzésre van kilátás, ami már nem a Szuperkupáról fog szólni, hiszen úgy gondolom, a bajnoki mérkőzés egészen más, mint egy kupaderbi, s ez ezúttal sem lesz másként. Menyhárt Attilát és Tóth Tamást különböző okok matt nélkülöznünk kell, de a többiek szerencsére megvannak, így készen állunk a gödöllői mérkőzésre.

Az I. osztály hétvégi, 5. fordulójának programja:

https://adatbank.mlsz.hu/league/61/14/27513/5.html

A két csapat legutóbbi, a 11. Pest Vármegyei Szuperkupadöntő (a 17. szuperkupagyőztesi címért) július 30-án lejátszott mérkőzésnek részletes jegyzőkönyve:

https://adatbank.mlsz.hu/match/61/14/27519/1/1838362.html

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!