Ma Csilla, Noémi névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.

A Pécel magabiztosan hozta a kötelezőt a Piliscsaba ellen

Pest vármegyei II. osztály, Északi csoport, halasztott mérkőzés a 3. fordulóból.

Pécel – Piliscsaba

3–0 (2–0)

Pécel, 50 néző. Vezette: Molnár-Sáska Zs. (Berendi T., Bíró Zs.)

PÉCELI SSE: Hamvas B. 0 (Barczi Á. 0, 88. p.) – Csővári Gy. 6 (Fehér Z. 0, 64. p.), Sík P. 7, Imre B. 6, Balatoni M. 7 – Kralicsek B. 8, Gazdag M. 6 (Jónás K. 0, 61. p.) – Dicső Z. 8, Burián B. 7 (Varga B. 0, 72. p.), Konkoly L. 7 (Dobrocsi Á. 0, 72. p.) – Barczi L. (Szabó Zs. 0, 68. p.). Edző: Kristóf Péter.

PILISCSABAI SE: Kapás M. 8 – Molnár L. 5 (Kárpáti L. 0, 79. p.), Munkácsi M. 5, Szabó T. 7, Kovács L. 5 – Kalla G. 5, Csiky M. 5 (Koroknai Zs. 0, 81. p.), Tóbiás Bálint 6, Horváth Á. 5, Tóbiás Boldizsár 5 (Simon Sz. 0, 68. p.) – Czidó M. 5 (Tóbiás A. 0, 63. p.). Edző: Kovács József.

GÓL: Dicső Z., Burián B., Tóbiás Bálint (öngól).

SÁRGA LAP: Czidó M., Kovács L.

KRISTÓF PÉTER: – Két fiatal csapat találkozóján teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. A mérkőzés elejétől nyomást tudtunk helyezni a vendégekre, már az első játékrészben el kellett volna döntenünk az összecsapást, a kapufák mellett ugyanis sok helyzetet hibáztunk el, ennek ellenére nem vagyok elégedetlen. Öröm, hogy két újabb fiatal játékosunk debütált Dobrocsi Ákos és Barczi Ádám személyében. A mérkőzés utolsó 20 percében négy U17-es korú játékosunk volt a pályán, Vörös István tanítványai érett játékot nyújtottak. Gratulálok a játékvezető hölgy első felnőtt mérkőzéséhez, jól vezette a találkozót.

KOVÁCS JÓZSEF: – Gratulálok ellenfelünk megérdemelt győzelméhez! Ezen a mérkőzésen a piliscsabai csapatnál csak a szerelés ment ki a pályára, kivételt jelent ez alól egy-két játékos hozzáállása. Remélem, ebből tanul az együttes, hogy mindig csak mentálisan erősen, odafigyelve kell megjelenni a pályán és készülni a mérkőzésre.

A Felsőpakony sereghajtóként várhatja az I. osztály hajráját
2023/2024.

Lukács Richárd eddig teljesíti, amit Felsőpakonyban vállalt

Az őszi idényben mindössze 11 gólt szerzett a Pest vármegyei I. osztályban az utolsó helyen árválkodó Felsőpakony. Természetes volt, hogy a téli átigazolási időszakban a klubnak olyan csatárt kellett keresnie, aki a góljaival javít a kétségkívül sanyarú helyzeten. A gólínség megoldására a „kiválasztott” az Ausztriából hazatérő Lukács Richárd (a képen) lett, aki eddig nem okozott csalódást, négy találatával a házi góllövőlista élére állt. Kérdés, góljai nem jöttek-e túl későn, mert a kiesés elkerülésére már csak matematikailag van esély. A 27 éves csatár kellő rutinnal rendelkezik, hiszen korábban futballozott az NB II-es Kisvárda és a Ceglédi Vasutas együttesében, emellett több NB III-as klubnál is szerepelt. Ezek után jogos lehet a kérdés, miért választotta a kiesőjelölt Felsőpakony alakulatát, ott mit várnak tőle és mit vár egyáltalán saját magától? A vele folytatott beszélgetésben pályaképének ismertetése mellett erre is kerestük a választ.

Elolvasom »

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!