Ma Arnold, Levente névnapja van
Sportszelet jelenlegi logója.
Idén 20 éves a Vác-Deákvár SE

Tornával ünnepli 20. születésnapját a Vác-Deákvár Sportegyesület

Június 8-án, szombaton délután jubileumi gálatornával ünnepli fennállása 20. születésnapját a Vác-Deákvár Sportegyesület.

A Veressipkás utcai DDC-sporttelepen tartandó rendezvény 13:45-kor Vásárhelyi Tamás egyesületi elnök köszöntőjével veszi kezdetét, majd 14:00 órától háromcsapatos nagypályás tornára kerül sor, melyen az Újpest és a házigazda Vác-Deákvár öregfiúk mellett pályára lép az egykori Dunakanyar-Vác 2005/2006-os szezonban az NB II, Keleti csoportjában bajnoki címet szerzett együttese is.

 

Egy arany- és egy bronzérmes csapatot is köszöntenek a Veressipkás utcában
Egy arany- és egy bronzérmes csapatot is köszöntenek a Veressipkás utcában

Az öregfiú torna szünetében fellép a helyi „Tini Dance Team”, emellett bemutatót tart az egyesület karateszakosztálya és a dartsosok jóvoltából az érdeklődőknek lehetőségük lesz a sportág kipróbálására. Ugyancsak az esemény keretében kerül sor az egyesület 2023/2024-es szezonban II. osztályú bajnoki címet szerzett U19-es, valamint az U17-eseknél bronzérmes csapatainak ünnepélyes éremátadójára, melyen várhatóan rész vesz Benkő Tamás, az MLSZ PVMI területi igazgatója is. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel vár a Vác-Deákvár Sportegyesület.

Címlapfotó: Idén 20 éves a Vác-Deákvár SE

Megosztás:

Friss hírek

Támogatás

Legyen részese ennek az egyedülálló sport újságnak és támogassa munkánkat!
Legfrissebb hírek
Hasonló hírek

Heti összefoglaló

Szeretne naprakész lenni a hét eseményeivel? Iratkozzon fel heti összefoglaló emailre!